Spana efter griffeltavlorna när du shoppar

Spana efter griffeltavlorna när du shoppar

Du som jagar mode vid varje tillfälle du är ute måste vara alert och spana efter nya budskap hela tiden. Det finns budskap att ta in från nästan alla platser du besöker och alla miljöer du rör dig i.

Budskapen varierar från säsong till säsong, från datum till datum under månaden, från dag till dag under veckan och till och med från tidpunkt till tidpunkt under enskilda dagar.

Griffeltavlan används för snabba meddelanden

Det är ofta en griffeltavla som ger dig besked om vad det är som händer just nu. Griffeltavlor används så ofta för att det är mycket enkelt att justera budskapen på dessa tavlor vilket är exakt det som gör de så attraktiva för handlare, restauranger och alla andra som använder dem.

Så om du ser en griffeltavla i en galleria så kan du vara säker på att det är något som är nytt eller på annat sätt relevant för dig just nu.

Vilka meddelanden är relevanta för dig

När du ser en griffeltavla med ett budskap är det viktigt för dig att snabbt kunna avgöra om budskapet på tavlan är relevant för dig eller om det inte är det. Ofta är det faktum att det är en griffeltavla som används en hint om att budskapet är färskt så bara det kan göra det värt att titta närmare på vad som är skrivet på den.

Tänk på detta om det är du som skriver på tavlan

Om det är du som är ansvarig för att skriva en griffeltavla kan du tänka följande, även du som läser kan komma ihåg detta:

  • Försök att leva dig in i hur de som du vill ska läsa budskapet tänker
  • Ofta är det endast ett nyckelord som får en person att titta på tavlan, tänk på detta
  • Försök använda färger om du kan

 

 

Comments Off

You may also Like

×