Hitta grann design i grannlandet

Hitta grann design i grannlandet

Hela Skandinavien har under många år gjort sig känt världen över för sin minimalistiska inredningsdesign. Men vill du hitta den mest exklusiva och klassiska inredningen kan det vara en god idé att kika över till grannlandet Danmark.

De danska namnen på designers och inredningsarkitekter som lyckats göra sig ett namn världen över är många. Vårt grannland i väst har länge erbjudit möbler och inredning i världsklass och den geografiska närheten har gjort att vi i Sverige både är väl bekanta med den och att den kan hittas i många av våra hem.

Den danska designen passar väl in i de svenska hemmen. En stor anledning till detta är att den på många sätt inte skiljer sig nämnvärt från våra egna skarpa linjer och vårt minimalistiska tänk. Dock är det framförallt Danmark som har lyckats producera de främsta namnen inom inredning och möbler från de allra största namnen kan i många fall säljas för nästintill astronomiska summor på diverse auktionssajter. Men för den som har gjort lite research och vet vad den letar efter finns det förstås fynd att göra, inte minst på nätet där återförsäljare som georgjensen-damask.se erbjuder den danska designen

Bjuder på mer än möbler
Danmark har även gjort sig känt för att vara mycket skickliga på smycken. Därför är det ingen överraskning att många av de turister som väljer att besöka landet också så småningom lämnar det med påsar från juvelerarbutiker i till exempel Köpenhamn.

För den som inte finner tid eller av andra anledningar inte har möjlighet att göra resan över till grannlandet finns det naturligtvis många olika onlinebutiker där det går att finna den berömda danska designen. Detta alternativ passar förstås extra bra när det ska inhandlas möbler som du inte gärna gör en resa med. Vill du ändå kombinera till exempel en weekend-resa med fantastisk shopping är Köpenhamn ett perfekt alternativ.

Comments Off

You may also Like

×