Vilken whiteboard är bäst att köpa?

Vilken whiteboard är bäst att köpa?

Idag finns det gott om olika sorters skrivtavlor och whiteboards. Det inte längre bara den vanliga standartavlan som går att välja. Det finns en mängd olika whiteboards så väl som det finns glasskrivtavlor, mobila skrivtavlor och så klart även griffeltavla. När du ska välja vad du ska ha, så är det bra att först veta var den ska vara, vad den ska vara till samt om det ska gå att flytta på den på enkelt vis. Det finns idag whiteboard som går att sätta på väggen, så väl som det finns de som sitter på stativ. Det finns även mobila varianter med hjul, som är enkla att flytta på.

Genomskinlig whiteboard

Om du vill ha en modernare variant av whiteboard, så kan en glasskrivtavla vara rätt för dig. Du kan hitta sådana här. En glasskrivtavla är snygg att se på, har en bra design och är lika lätt att använda som den vita varianten. En glasskrivtavla kan du ha hemma, på kontoret, så väl som de kan finnas i skolan.

Fördelen med whiteboards är att de är tåliga och även enkla att göra rena. Det oavsett modell du väljer.

Att göra rent en whiteboard

Det är inte alls svårt att göra rent din skrivtavla. Det är bra att ha en tavelsudd som är anpassad för just whiteboards. Det går även bra att ta en ren och mjuk trasa som du kan doppa i ljummet vatten. Skulle det finnas spår kvar ändå, så kan du använda dig av en särskild rengöringsspray som är för just whiteboards. Torka sedan av den med vatten, samt torka tavlan torr.

Du bör bara använda dig tavla då den är helt torr. Så efter du har tvättat den, vänta minst 15 minuter innan du börjar använda den igen. Använd även whiteboardpennor som har en hög kvalitet och byt ut både pennor och tavelsudd då och då.

Comments Off

You may also Like

Handla utomhusleksaker

Handla utomhusleksaker

november 15, 2021
Vad kan du låna pengar till?

Vad kan du låna pengar till?

november 12, 2020