Shoppa begagnad Iphone

Shoppa begagnad Iphone

En Iphone är det många som vill ha. Tyvärr är det oftast fråga om en rejäl utskrivning, om man ska införskaffa sig en. Att vänta på en eventuell rea brukar inte heller löna sig, det är sällan en iphone är på rea. Så vad gör man? Om du kan nöja dig med förra årets modell, kan det vara värt att titta på en begagnad Iphone. Det är både klimatsmart och bra för plånboken. Bestämmer du dig för att gå vidare med en begagnad iphone x, är det självklart ett par saker du ska tänka på.

Du spar både pengar och värnar om miljön, men du kanske funderar på om den är pålitlig? Det här kan du ju inte veta på förhand, men det är skillnad på om du köper din Iphone av en etablerad återförsäljare eller om du hittar den på tex Blocket. Var alltid skeptisk. Ett ställe där du hittar olika modeller är på Bluecity 

Är modellen stulen?

När du väljer en etablerad återförsäljare slipper du upptäcka att din nya telefon var stulen. Detta är tyvärr en risk, när du köper den privat och kanske inte känner säljaren. Du förlorar både telefon och pengar ifall det visar sig att det finns en annan ägare. Var den dessutom väldigt billig riskerar du att bli anklagad för häleri.

Kolla upp batteriet

En annan sak som det är värt att undersöka är batteriet. Som användare har du inte möjlighet att själv byta ut batteriet. På Iphones från iOS12 och uppåt finns det en feature för att undersöka batteriet. Gå in under settings och klicka på battery, och sedan battery health. Du får nu upp en procentsiffra. Bästa är förstås 100, och ju närmare 100 siffran är, desto bättre är batteriet.

Med de här tipsen är du lite bättre rustad att hitta en bra begagnad Iphone, till ett bra pris.

Comments Off

You may also Like

Olika lampor, vad är vad?

Olika lampor, vad är vad?

februari 20, 2021
Starta ditt eget företag

Starta ditt eget företag

oktober 20, 2019
×